Страница 1 от 1

Пелети от Бук, Дъб, Ела и Габър

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2016 8:55 pm
от admin
Пелети от Бук, Дъб, Ела и Габър

Re: Пелети от Бук, Дъб, Ела и Габър

МнениеПубликувано на: Нед Фев 14, 2016 11:48 pm
от deyana
Здравейте, от миналата година използвам пелети от бук, дърво, ела и габър и съм изключително доволна от високото им качество. Преди това имах доста проблеми с пелети, които ми създаваха големи главоболия. :( Купувала съм ги от складовете на едро от околовръстния път, но изобщо не съм доволна от тях. След като ги използвах в котела се образуваше прекалено много пепел и шлака и изгарянията в котела не бяха на сто процента. Тези пелети, които в момента ги използвам са абсолютно с високо качество и чистя пепелта на всеки петнадесет дена един път. Калоричността на този вид пелети е 5,8 kW, а производството им се извършва в град Търговище. В сравнение с другите пелети качеството им отговаря на това, което се пише в сайта. Проблема при тях е, че се пуска много малко количество на пазара и същевременно има недостиг на тези хубави и качествени пелети. :) :)

Re: Пелети от Бук, Дъб, Ела и Габър

МнениеПубликувано на: Пет Фев 26, 2016 10:08 pm
от Светльо
Имам питане. :) Искам да изпробвам тези пелети, които много ги хвалят :) , от къде мога да си закупя такива пелети. Чувал съм от няколко места, че са били най- добрите пелети на пазара, но се изнасяли само за Гърция и Италия. Без да ги изпробвам, не мога да кажа нищо за тях и дано да са хубави и ако е така бих си купил 5-6 тона, стига цената да е приемлива. ;) То е ясно, че ако са с високо качество, цената им ще е по висока от цената на останалите пелети. :)

Re: Пелети от Бук, Дъб, Ела и Габър

МнениеПубликувано на: Нед Апр 10, 2016 8:58 pm
от Сергей
Светльо, тези пелети ги продават в квартал Суходол, ето ти телефон на производителя на тези пелети 0999979999 ще търсиш Жоро, но всичко става с предварителна поръчка. :) Той ми уреди на мен да си купя пет тона и сега съм решил пак да му звъня да си поръчам за следващият отоплителен сезон, но пак ти казвам всичко, което се произвежда се изнася за чужбина, :cry: така че, ако искаш от тези пелети бъди настоятелен и още от сега се запаси за зимата. :x Като тези пелети, с такава калоричност няма и затова всичко се изкупува преди още да е изкарано от цеха :cry: . Аз даже ще взема да се разходя до Суходол и на място да говоря с човека :roll: , ако искаш даже може да се уговорим с теб и да отидем заедно. Аз лично други пелети няма да взимам :D , с тях разхода ми падна на половина, с други пелети за сезона ми отиваха около пет тона :oops: , а с Търговищките се родих, за цяла зима ми отидоха три тона. :)

Re: Пелети от Бук, Дъб, Ела и Габър

МнениеПубликувано на: Нед Май 22, 2016 1:06 pm
от Благомир
Аз си купих от тези пелети и съм много доволен, горелката ми е 50 киловата и ги изгаря на 100 процента. Като отворя капака на котела се вижда само малко прах която е чисто бяла. :o На три седмици чистя котела един път, да не ги хваля но от тези пелети по добри няма на пазара, пробвах всякакви други пелети но не съм доволен от качеството им. :oops: Засега ще си карам само с тези, за една зима ми отидоха точно два тона, а от другите отиват три тона и половина така че нямам сметка от другите, едно че нямат добро качество, а от друга страна имат много пепел и шлака. :oops:

Re: Пелети от Бук, Дъб, Ела и Габър

МнениеПубликувано на: Съб Юни 04, 2016 9:57 pm
от Цветан
Добър вечер. Аз вече започвам подготовката за закупуването на пелети и реших да взема 4 тона от бук, дъб, ела и габър, но звъннах на даденият от вас телефонен номер и се оказа, че има доста хора записани преди мен. :cry: Та молбата ми е директно към теб Сергей, ще може ли да ми ходатайстваш пред човека и да ми уредиш да си взема четири тона пелети ;) защото искам да взема хубави пелети, а не някакви боклуци и да чистя всеки ден котела. Уреди ми пелетите, :D а аз ще почерпя подобаващо. :roll: